Фирма „Охрани с пижами“ е лидер в охранителния бизнес

Стандарт

Нуждаете се от протекция на офиса, склада, резиденцията, вилата или апартамента за любовницата си?  Искате коректност и бързина? Но кой е водещият лицензиран охранител на пазаря?

Охранителна фирма „Охрани с пижами“ е най-сигурният начин да предпазите дома и имуществото си от посегателства. Професионално обучените ни служители са високомотивирани и самоотвержени воини на шоковата палка, носещи в себе си духа на древноегипетските пазители евнуси и техните далечни братовчеди – изкусните  индобългари от Факултето.

 Доверете се на ударните ни сотаджий.  С изпреварващата скорост на частица от Големия адронен колайдер те могат да преварят всеки джамбаз и да претарашат и опразнят дома Ви вместо него.

Изберете сънливите ни обектови охранители. Без значение дали е светлата или тъмната част от денонощието, тяхната дрямка е толкова сладка, че даже и трус с магнитут 7 по Рихтер не би ги събудил.

Стигне ли се до кьотек, най-ефективен е дедешкия ни ескадрон от телохранители (ветерани от ВСВ, Пражката пролет и преврата срещу Чаушеску), които миналата седмица даже ступаха охраната на Любо Чука, барабар с него и Таки).

Инкасо автомобилите ни са по-бронирани и от новия супер танк на Путин „Армата“. Нищо, че шофьорите понякога си крадват по некой лев и никой от тях не успя да мине психотеста в диспансера.

Бързи, смели, стройни и елеганти. Честни като инкасатор на Топлофикация. С бицепси не като баскетболни топки, но с  топки като от адамантий.

Това сме ние – „Охрани с пижами“.

Корпоративните ни клиенти са утвърдени марки като супермаркет Елсон, мазетата на „Б“ вход на 234 блок в ж.к. „Младост“ 4, зеленчуковия пазар в „Обеля“ 2 и килера на леля Кинчи от „Банишора“. И те гарантират за нас.

*униформите ни са реплика на пижами на Джанфранко Фере

А, ко речи? Кажи баба тенкю! Ко, не!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s