Опитай новата вода за уста

Стандарт

Плюете кръв?

Имате зъбен камък?

Венците ви кървят, а устата ви отича и се възпалява често?

Тези симптоми се причиняват от невидимите микроби от щама Петър, Иван и Стамат, които обикновено остават след стандартното миене на зъбите!!!

Веднъж закрепили се по прекрасните склонове на някога здравите ви зъбки, бели като гъбки, микроорганизмите от щама Петър, Иван и Стамат намират идеалната среда за развитие и няма шега, няма измама, започват еднополово чифтосване, като  колонизират най-малко 25 от общо 32-та ви зъба.

А ако не направите нещо спешно по въпроса – гаранция Франция, че до месец-два ще ви падне цялото чене.

Затова, колкото се може по-бързо…

Вземете новата ОГНЕНА вода за уста

СЛИВЕНСКА ПАРЦУЦА

и решете веднъж завинаги проблема с микробните плаки, които ви причиняват сладурите Петър, Иван и Стамат.

Т’ва Листерин, Мистерин, Глистерин и други глезотии – няма да ви помогнат така, както разработената вода за уста в казана на утвърдените стоматологични експерти от сЕло Сливовица –  чичо Русен и бат Димитър Лютото.

Независими проучвания в лабораторните условия на няколко градски кръчми и стотици селски хоремази доказаха, че при еднократна употреба продуктът на марката Сливенска парцуца намалява до 95 % сдържанието на хомосексуални микроорганизми в устната кухина (за останалите кухини не гарантира).

Представете си какво ще стане, ако редовно се жабурите с новата ОГНЕНА вода за уста?

Добре премерената консумация на СЛИВЕНСКА ПАРЦУЦА  ще ускори ефективността си и до седмица вече ще имате по-ниски нива на кръвното налягане и понижен холестерол.

А при подсилване на дозата положителните ефекти дори се мултуплицират:

Консумацията на само 300 до 700 милилитра веднъж дневно ще ви накара да забравите за всякакви там болки в кръста, зачервено гърло, синузит, проблеми с вестибуларния апарат, лошо настроение и липса на концентрация.

Но, това не е всичко:

ОГНЕНАТА вода за уста СЛИВЕНСКА ПАРЦУЦА помага в битката с депресията. Освен това държи настрана всякакви пълзящи и летящи гадини, като комари, бълхи, въшки, стоножки и тъщи.

С психотерапевтичния ефект на ОГНЕНАТА вода за уста СЛИВЕНСКА ПАРЦУЦА, особено ако се дегустира в добра компания, ще сте много по-на файда, отколкото ако харчите луди пари за разговори с психолога, дето така и така ще ви изкара дърт пияница.

ОГНЕНАТА вода за уста помага и да виждаме красивото в заобикалящата ни непоносимост: Например – красотата на жинъ ви – дори да не се „гримирва“ и да мяза на кривоглед птеродактил в муцуната, след една доза Сливенска Парцуца тя ще ви се стори далеч по-хубавка..

И дашна 😉

ОГНЕНА ВОДА ЗА УСТА СЛИВЕНСКА ПАРЦУЦА 

НЕКА МИЛИОНИ ПРОБЛЕМИ БЪДАТ РЕШЕНИ С ЕДИН  ГЪЛТОК!

Ай наздрави!!!

А, ко речи? Кажи баба тенкю! Ко, не!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s